Allergi och astma Ekologiska Livsmedel Homeopatiska medel Hud/Hår/Kroppsvård Hygienprodukter Klimakteriet/PMS Kosttillskott Leder/Muskler Lust & Uppiggande Mage/Tarm Rening Syra/Bas Balans Öronljus Övrigt Hund och Katt

Genacol Collagen
Genacol Collagen
384.00Kr
375.20Kr
...är tom

Homeopati
Mer om Kroppsrike
Psykosyntes
Psykosynteskontakt
Psykosyntesterapi
Utbildningar och Kurser
Beställnings/Köpvillkor
Kontakta oss

Mer om Kroppsrike
Vad står Kroppsrike för?
Kroppsrike är din leverantör av det du behöver för att hålla dig vid god hälsa både fysiskt och psykiskt. Varför namnet Kroppsrike? Ja, helt enkelt för att här är du, din kropp satt i fokus. Men inte bara kroppen! Sedan starten 1998 då vi startade i blygsam skala med ljusrum och homeopati har verksamheten växt. Kinesiologi har inlemmats som vektyg och nu senast har vi tillfört psykosyntes för att även själen ska få ett tydligare fokus. Du kan vända dig till Kroppsrike med förtroende vare sig det gäller dina fysiskska besvär eller om du vill ha hjälp med frågor av psykisk eller själslig natur.
Den senaste utvecklingen i Kroppsrikes verksamhet är denna webbplats där vi säljer noga utprovade produkter från välkända leverantörer. Du kan handla din produkter från Kroppsrike i trygg förvissning om att här är inget lämnat åt slumpen och här finns det kunskap kring produkterna.
 

Den fysiska delen står
Ann-Louise för som är vår specialist när det gäller kinesiologi och homeopati. Efter att först ha utbildat sig till klassisk homeopat satte hon sig på skolbänken igen för att denna gång ta examina i Kinesiologi via Svenska Kinesiologiskolan. Långt ifrån alla vet att i denna utbildning ingår 80p medicinstudier . Dessutom är hon näringsspecialist och har dokumenterad erfarenhet och kunskap när det gäller vitaminer och mineraler. Det senare praktiserar hon flitigt när hon håller uppskattade kurser kring GI eller hälsa i övrigt. Du kan vända dig till henne med förtroende och förtröstan när det gäller dina hälsoproblem.Roland är vår specialist när det gäller ditt psykiska välbefinnande. Han är psykosyntesterapeut utbildad vid Psykosyntesakademin i Stocholm. Han tar emot både enskilt och i grupp och använder psykosyntes som verktyg. Du kan läsa mer om detta
här. Roland håller också kortare och längre utbildningar där du får stifta bekanskap med dig själv på ett sätt som du inte vanligtvis gör. Om du är intresserad att att delta i en sådan utbildning, mer om detta här.

Känn dig välkommen till Kroppsrike!
 
     
Fortsätt
Nyhetsbrev? Registrera dig här:


Dina köp hanteras tryggt genom:

KROPPSRIKE, Mångbyn 71 93010 Lövånger.
Tel 0913-10350 Mobil: 070-2770619, 070-5530874
Copyright © 2011 kroppsrike