Allergi och astma Ekologiska Livsmedel Homeopatiska medel Hud/Hår/Kroppsvård Hygienprodukter Klimakteriet/PMS Kosttillskott Leder/Muskler Lust & Uppiggande Mage/Tarm Rening Syra/Bas Balans Öronljus Övrigt Hund och Katt

Genacol Collagen
Genacol Collagen
384.00Kr
375.20Kr
...är tom

Homeopati
Mer om Kroppsrike
Psykosyntes
Psykosynteskontakt
Psykosyntesterapi
Utbildningar och Kurser
Beställnings/Köpvillkor
Kontakta oss

Välkommen till Kroppsrike

Nu har Kroppsrike flyttat ut på landet!. Du träffar oss numer på adressen Mångbyn 71, fast själva fastigheten ligger i Bodan, Lövånger i det Västerbottniska kustlandskapet. Det känns helt rätt för oss att hålla till i denna lantliga miljö eftersom mycket av våra produkter har ekologisk karaktär och vi värnar de ekologiska produkterna liksom även det ekologiska tankesättet.

För dig som webbkund betyder att vi vill ge dig en bild av vad Kroppsrike står för. Natur, miljö, bra varor, i många fall ekologiska till rätt pris.

kroppsrike

Här nedan hittar du några av våra populära produkter. Om det är något du saknar kan du nå oss här . Vi försöker skaffa fram det på bästa och billigaste sättet.
Kanske har du i tidningar eller TV stött på information om Omega3. Vi på Kroppsrike vill tipsa om Norwegian Fish Oil som är ett naturligt tillskott av renade och koncentrerade Omega-3 fettsyror från fiskolja av högsta kvalitet. Ett måste till varje näringsmedvetens människa. Du hittar denna produkt här nedan.
En annan produkt som vi gärma vill lyfta fram är D-vitamin. Vi säljer Holistics D3-vitamin som är av erkänt hög kvalitet. Nu när vi går in i den mörka årstiden är det av vikt att fylla på förrådet av just D-vitamin eftersom de tillskott som vi får från solen under den ljusa årstiden minskar mer och mer. Du hittar D3-vitamin här

Kroppsrike har nu också en egen blogg som du kan följa här

Vill du veta mer om Kroppsrike kan du klicka här
. Titta gärna i informationsmenyn nere till vänster. Där hittar du mycket matnyttigt.
Kroppsrike - ett himmelrike på jorden!

Sucoblock
Pris: 249.00Kr
Sucoblock - Förhindrar att socker förvandlas till fett En av de största orsakerna till övervikt i dagens samhälle är den ständigt ökande konsumtionen av socker, som vi brukar få från kakor, choklad och läsk - men bröd, pasta, pizza och potatis innehåller också stora mängder av detta ämne. Socker som kroppen inte kan bränna omvandlas till fett och ger övervikt.  
OraChel
Pris: 198.00Kr
Orachel är en produkt som stöttar oss i vårt arbete att bevara hälsan. Antioxidanter i en bra sammansättning är det bästa skyddet mot fria radikalers skadliga påverkan på vår kropp.  
Omnikrill
Pris: 239.00Kr
OmniKrill Krillolja av hög kvalitet från hållbart fiske Den nya generationen av Omega-3 kostillskott med både fettsyror och fosfolipider Balanserat innehåll av fettsyrorna EPA och DHA med snabbt upptag i kroppen Korat till Danmarks bästa hälsokostprodukt 2011  
Norwegian Fish Oil
Pris: 195.00Kr
Norsk Fiskolja. Fiskoljeprodukt som innehåller de bästa ingredienserna från Norra ishavet. Tillverkade av högsta kvalitet för att ge dig som konsument optimal effekt. Omega-3 kapslar, med god smak.  
Homeopati  pneumonia
Pris: 1,250.00Kr
Homeopaktisk kombination  
Gojibär
Pris: 210.00Kr
Ja tack! Jag vill må bättre och därför beställer jag Äkta Tibetanska Gojibär – världens kanske bästa frukt! Äkta Tibetanska Gojibär har utgjort basen inom den Tibetanska och Kinesiska läkekonsten i flera tusen år. Gojibären är verkligen ett universalmedel för hälsa och ett långt liv.  
Genacol Collagen
Pris: 384.00Kr
Kroppens eget lim. Collagen finns i alla flercelliga organismer. Collagen är det protein med fiberlik struktur som utgör de vita fibrerna(collagen fibrer) och som finns i hud, i senor , i ben, i brosk och i alla andra bindande vävnader.  
Fortodol S
Pris: 390.00Kr
Fortodol S Fortodol S (S står för säker och svensk), innehåller fenylalanin (DLPA) och högkoncentrerad gurkmeja. Välkända ämnen i ny förening.  
Estrogain
Pris: 425.00Kr
I övergångsåldern förändras hormonbalansen. Klimakteriet innebär för många kvinnor obehag och besvär. Vanliga yttringar är varma vallningar i kombination med svettningar, sömnsvårigheter, nedstämdhet, torra slemhinnor och minskad sexlust. Dessutom finns risk för benskörhet. Anledningen till dessa besvär är en markant minskad egen produktion av det kvinnliga könshormonet, östrogen.  
Endo Supreme
Pris: 260.00Kr
EndoSupreme innehåller rent pulver av örten Pfaffia paniculata som också är känt som Suma.  
Nyhetsbrev? Registrera dig här:


Dina köp hanteras tryggt genom:

KROPPSRIKE, Mångbyn 71 93010 Lövånger.
Tel 0913-10350 Mobil: 070-2770619, 070-5530874
Copyright © 2011 kroppsrike